Tartalomhoz ugrás

Mi lett 2015 hivatalos színe?

Szigetelőanyag Webáruház — Üdvözöljük áruházunkban
Minden évnek van hivatalos színe, amit évente a Pantone választ ki megfontoltan 2013-ban a smaragdzöldre, aztán a ragyogó orchideára esett a választás. 
Ebben az évben a választás a 18-1438-as színkóddal rendelkező Marsala lett. 
Maga a szín nem áll messze a réznarancs színétől. A Marsala is természetes kinézetű, már-már visszafogottnak mondható ugyanis hiányzik a fémes csillogás, de mégis eléggé merész választás.
Mindenki készüljön fel az idei trendszínre a különleges Marsalára. A Pantone által az év színének titulált szín mindig nagy hatással van a világra, a divatra, a kinézetre és természetesen a lakberendezési irányzatokra is, hiszen aki trendi lakást akar annak a Marsala színét kell használnia. Ez a szín nem csak a bútorok, különböző tárgyakon mutat jól, hanem magán a falon is.
Egy nagyon jó választás ez a szín, hiszen egy olyan középválasztás, amit nem lehet tökéletesen besorolni egyetlen stílusirányba sem. 
Ez a multifunkcionális árnyalat minden szobába megfelelő, hiszen ha épen a hálószobába szeretnél romantikázni pároddal, akkor tükrözheti a lemenő nap színpompáit, azonban ha az ebédlőbe vagy más szobákba szeretnéd felvinni, akkor is remek választás, képviselheti ez a szín a divatot is, fiatalos modern belsőt ad a háznak, illetve a szoba tulajdonosának.

Az étkezőbe többször is csodálhatjuk a különleges árnyalatokat, hiszen minden órában más irányból süthet be az ablakon a nap és az természetesen némi esztétikai hatást is kelt a színben. Természetesen ennek a színnek az árnyalataival is lehet próbálkozni, ha meg szeretnénk őrizni a saját stílusunkat, de mégis akarjuk követni a divatot, akkor lehet különböző megoldásokkal, egyedi ötletekkel kifejezni magunkat. 
Az árnyalatból kiindulva kombinálhatjuk több színnel is, hiszen nem egy nagyon élénk színről van szó, amit csak egy-két színnel lehet párosítani.
Végkövetkeztetésben kijelenthetjük, hogy 2015 hivatalos színe a Marsala egy jó választás volt, mert ezt egy multifunkcionális színnek is lehet nevezni, hiszen az életünk bármely területére be tudjuk csempészni és létre tudunk hozni több színkombinációt. 
Használja bátran mindenki a lakás festésénél is, nem kihívó, de mégis sejtelmes szín, kicsit titokzatosnak is lehet nevezni, mert valljuk be, azért nem egy hétköznapi szín volt, legalábbis eddig. Mi is ajánljuk a használatát a lakások festésénél!


Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz