Knauf MPN Plus 037 beltéri ásványgyapot hőszigetelés - Hőszigetelő Áruház Webshop

Tartalomhoz ugrás

Knauf MPN Plus 037 beltéri ásványgyapot hőszigetelés

Szigetelés
KNAUF MPN Plus 037 beltéri ásványgyapot hő- és hangszigetelő tábla

 
A KNAUF MPN Plus 037 beltéri ásványgyapot hő- és hangszigetelő tábla megrendelhető 5, 10, valamint 15 cm-es vastagságban.
 
A termékre vonatkozó adatok:
 
·     Hővezetési tényező: 0,037 W/(m/K)
 
·     Tűzveszélyességi osztály: nem éghető; A1 osztály
 
·     A tábla mérete: 120 x 60 cm, 0,72 m2 / tábla
 
Az  MPN  Plus  037  hő-  és  hangszigetelő  kasírozatlan,  nem  terhelhető  ásványgyapot  lemez. Kiváló hőszigetelő tulajdonsága és különösen nagyfokú merevsége, rugalmassága miatt több célú beépítésre is javasolt. Többek között ferde tetők (tetőtér beépítés) szigeteléséhez, vázas szerkezetekben, szakipari válaszfalakban, nem hasznosított tetőterek padlásfödémein, szerelt padló- vagy födémszerkezetek kitöltésére, álmennyezetek fölött.
 
A termék felhasználási területe:
 
Az MPN Plus 037 ásványgyapot táblát olyan családi házak, középületek és ipari létesítmények hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, ahol nincs nyomásnak kitéve (például a tetőtér-beépítés, szerelt belső- és külső falak, szerelt padló- vagy födémszerkezetek közé, padlás- vagy zárófödémre fektetve, álmennyezetek fölé).
Mivel a kőzetgyapot bálákat nem bontják meg, árainkat a minimálisan megrendelhető 1 bálára adtuk meg, az adott vastagságnál
600x1200mm 0,72 m2 - tábla
Minimum rendelés 1 bála

Az alábbi bruttó ár 1 m2-re vonatkozik

Korlátozott elérhetőség
825 Ft
Kosárba
Ásványgyapot hőszigetelést a nagy méret miatt futárszolgálattal nem tudjuk kiküldeni, kérjük rendelés leadásakor a futár kiszállítást ne válasszák!
Knauf MPN Plus 037 műszaki adatlap
Az ECOSE® Technology-val készülő Knauf Insulation ásványgyapot termékek megjelenése és tapintása eltér az eddig megszokottól. A megnevezés olyan forradalmian új, formaldehid- mentes kötőanyag technológiát takar, amelyben gyorsan megújuló anyagokat használunk a más szigetelőanyagok gyártásánál alkalmazott kőolajszármazékok helyett.
A  környezettudatos  és  formaldehid-mentes  fejlődési  irány  szellemében  az  ECOSE® Technology-val készülő Knauf Insulation ásványgyapot termékek még inkább megerősítik az üveggyapot amúgy is kivételes környezetvédelmi pozícióját. Az új, természetes Knauf Insulation ásványgyapot nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat vagy hozzáadott formaldehidet.
A barna szín és puha tapintás, valamint az üveggyapottól eddig is elvárt, megbízható hő- és hangszigetelő képesség és tűzállóság kombinációjának eredménye az energiatakarékos szigetelőanyag új generációja.
Az ECOSE ® Technology-val készülő Knauf Insulation termékek éppen olyan jók, mint a hagyományos ásványgyapot szigetelőanyagok, sőt számos tulajdonságukban sokkal jobbak.
A Knauf Insulation ásványgyapot ECOSE® Technology-val:
felhasználóbarát
puhább tapintású
kisebb a porképződése
szagtalan
könnyen vágható
nagy mértékben rugalmas
jobb öntartású
fenntartható
jobb lesz az épületek belső levegőjének minősége
megőrzi a hagyományos ásványgyapot minőségét
hőszigetelő képesség
hangszigetelő képesség
tűzálló képesség
páraáteresztő
magas az újrahasznosított anyagtartalma
környezetbarát gyártási technológiával készül
kőzetgyapot tulajdonságok
paroc kőzetgyapot
paroc kőzetgyapot tetőtérbe
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
Üvegszövet - Élvédő - Indítósín - Dűbel - Toldó, ék, tipli
SSL Certificate
Copyright © 2012-2020 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz