Tartalomhoz ugrás

Revco REMIX COVER lábazat- és betonfesték

Festékek

REMIX COVER lábazat- és betonfesték

REMIX COVER lábazat- és betonfesték


A REVCO REMIX COVER gyárilag előkevert, jó fedőképességű, magas kopásállóságú, matt lábazat- és betonfesték.
Alkalmas régi és új épületek külső-belső vakolt, lábazati hőszigetelő rendszer, beton, azbesztcement, tégla felületeinek festésére, illetve lábazatok átvonására. Használható beltéri, magas tapadó szilárdságú, gyalogos járófelületek átfestésére.
Színezés: 10 ELŐKEVERT ALAPSZÍN!
Az egyes színek WHITE (fehér) szín hozzáadásával világosíthatóak, illetve egymással kombinálhatóak, így egyéni színek is kikeverhetőek.

További elérhető színek:
- REVCO VARIO színkártya 320 szín, teljes színpaletta
- RAL színkártya legtöbb színárnyalata

- NCS színkártya legtöbb színárnyalata
Termékelőnyök:
                           
                               
  • ásványi alapfelületeken széleskörűen felhasználható
  • magas kopásállóságú
  • jó fedőképességű
  • széles színválaszték

Az alapfelület por- és szennyeződés, valamint mozgás- és zsugorodásmentes legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület legyen szilárd. Régi felületek festése esetén a meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, illetve a nagyobb repedéseket kaparjuk ki. Az alapfelület hibáit cementhabarccsal javítsuk ki, a repedéseknél és különböző tulajdonságú anyagok találkozásánál alkalmazzunk átfedő megerősítő szalagozást. Ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek.

A megelőző munkálatokból származó vagy egyéb okokból a felületen lévő por réteget távolítsuk el. Nagy nedvszívású alapfelület - mint régi vakolat, pórusbeton, kőporos felület vagy javított alapvakolat - festése előtt szükséges a REVCO PRIMER falimpregnáló használata. A lábazatfestéket a munkálatok megkezdése előtt keverjük fel, ezt a folyamatot fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük, kis fordulatszámon.

                                       
                                           
A felhordás eszköze: pamuthenger, ecset vagy airless szórópisztoly.
A felhordás módja: ügyeljünk az anyag egyenletes eldolgozására! A sötétebb színek hengerrel történő felhordása esetén, kétirányú, egymásra merőleges hengerezés is szükséges, a megfelelő takarás elérése érdekében. A REVCO REMIX COVER lábazat- és betonfesték takaróképessége alapfelülettől függően változó, normál körülmények között két rétegben ajánljuk. Az anyag a növekvő hígítás során veszít fedőképességéből, tapadási és kopási szilárdságából. Durvább felületek anyagigényét fontos a helyszínen ellenőrizni!
Ne alkalmazzuk az anyagokat erős napsütésben, esőben, fagyban és erős szélben, mert ezek a felhordási és száradási idő után repedéseket okozhatnak.
A szerszámokat és a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal, vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.

                                       
                                           
Anyagszükséglet:
Kevésbé nedvszívó, egyenletes alapfelület esetén: 0,1-0,15 liter/m2/réteg ajánlott hígítás mellett.
Erősen nedvszívó, egyenetlen, strukturált felület esetén: 0,2-0,25 liter/m2/réteg ajánlott hígítás mellett.
Az anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.
Javasolt rétegszám: Minimum 2 réteg.
Hígítás: Maximum 5 % csapvízzel, csomó és kicsapódás nélkül.
Színezés: Gyárilag előkevert színek: White, Black, Antracit, Gray, Brown, Dark Brown, Red, Rubin, Terracotta, Green színekben, amelyek a kiszerelések arányában egymással keverhetőek.
A Revco Színező Rendszerben színezhető egyedi receptúra alapján.
Feldolgozási hőmérséklet: A levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen!
Tapadási száradás: 3 óra, Átvonhatóság: 12 óra múlva.
A megadott értékek 20°C-on és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.
Tisztítás: Amennyiben szükséges, finom szőrű kefével, tiszta vízzel, zsíros szennyeződés esetén enyhe mosószeres vízzel tisztítható.
Eltarthatósági idő: Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen, a gyártástól számított 2 évig. A gyártási dátum a vödör oldalán található.
Kiszerelés: nettó 1 liter, nettó 4 liter, nettó 16 liter
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes osztályba tartozik.
                                       
                                           
A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, 30°C feletti hőmérséklettől. A feldolgozás előtt feltétlen olvassa el a vödrön lévő feliratot és az anyaghoz tartozó műszaki tájékoztatót! Műszaki leírásunk feltételezi, hogy termékeinket képzett szakemberek használják. A terméket és az ismertetőt eddigi legfrissebb tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzése alól. A felhordás megkezdése után színreklamációt nem fogadunk el.
A mintaanyagokon lévő színek tájékoztató jellegűek, a feldolgozásából és az időjárási különbségből adódóan a teljes színazonosság nem garantálható.
Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz.
                                       

                                       
                                       
                           
REMIX COVER lábazati- és betonfesték
kiváló kopásállóságú, jó fedőképességű, matt lábazati- és betonfesték 1 L és 4 L
10 féle gyári alapszínben kapható, de színezhető a REVCO VARIO 320 színében, valamint a RAL és az NCS színkártya legtöbb színárnyalatában rendelésre.
16 L kiszerelés limitált, gyártás egyedileg
3.900 Ft
Kosárba
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz