Tartalomhoz ugrás

ISO-SZIG vizes bitumenes szigetelőhabarcs

ISO-SZIG Vizes bitumenes szigetelőhabarcs

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Az ISO-SZIG vizes bitumenes szigetelőhabarcs min. 2% lejtésű lapostetők csapadékvíz elleni védelmére használható. A szigetelőhabarcs alkalmas régi bitumenes szigetelés teljes felújítására, tönkrement bitumenes szigetelés teljes felújítására valamint csapadékvíz elleni új szigetelés készítésére.
MŰSZAKI ADATOK:Iso-Szig
Külső: sötétbarna színű, kenhető massza
Sűrűség: O,9g/cm3
pH.: min.10
Szárazanyagtartalom: min.50%
Tixotrópia: 3 mm vastagságban nem folyhat meg
Száradási idő: 48-72 óra (lépésbiztos)
FELHASZNALÁSI MÓD:
Az anyagot felhasználás előtt össze kell keverni. A szigetelőhabarcsot +5 és +40°C közötti levegő és aljzathőmérséklet esetén lehetfelhasználni vassimítóval vagy gépiszórással a megfelelően előkészített és ISO-PRIMER alapozóval kezelt aljzatra.
Az elkészített szigetelés száraz rétegvastagsága 3-4 mm kell legyen .
A szigetelőmasszán kötés előtt nem szabad járni, további réteget csak az első réteg teljes száradása után szabad felhordani. A szigetelést szerves oldószerek oldják, hólyagosodást okozhatnak a betonfelületen a zsaluzat leválasztó anyagok is.
Az ISO-SZIG szigetelőhabarcs sötétbarna színű, ha megtört - megkötött- fekete.
Az ilyen anyagot felhasználni nem szabad.
Iso-Line logoAz ISO-SZIG szigetelőhabarcsba 20 tömeg % O-3 mm szemcseméretű gumiörlemény bekeverésével állíthatjuk elő a felületi egyenetlenségek kiegyenlítésére szolgáló kiegyenlítőmasszát. Ezt a keveréket a helyszínen kell elkészíteni, mert a keverék felhasználhatósági ideje 1-2 óra.
MUNKAVÉDELEM: A szigetelőmassza erősen ammóniaszagú,a nyálkahártyát ingerli. Lúgos kémhatású, ezért a szembe jutást és a bőrrel való érinkezést kerülni kell. A munkavégzés során védőkesztyű, zárt védőruha, gépi szórás esetén védőszemüveg használata ajánlott.
TÁROLÁS, FELHASZNÁLÁSI IDŐ:
A terméket "E"" Nem tűzveszélyes" tűzveszélyességi osztályba tartozó anyagokra előírt szabályok szerint kell kezelni, szállítani, tárolni. A
terméket közvetlen napsugárzás és fagy hatásától védeni kell.
Az anyag FAGYVESZÉLYES!
Az előírt tárolási és raktározási körülmények betartása esetén a szigetel6massza a gyártástói számított 1 évig használható fel.
KISZERELÉS: 15 kg műanyag vödörben
ISO-SZIG Vizes bitumenes szigetelőhabarcs 15 Kg vödör
min.2% lejtésű lapostetők csapadékvíz elleni védelmére használható
anyagszükséglet: 6-8 Kg/m2 2 rétegben felhordva
A termék nem elérhető.
23.000 Ft
Kosárba
További hasonló vízszigetelési termékeink
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz