Tartalomhoz ugrás

ISO-PRIMER bitumenes kellősítő, alapozó emulzió

ISO-PRIMER bitumenes kellősítő, alapozó emulzió

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Az ISO-PRIMER alapozó szilikát anyagú (beton, tégla, habarcs, stb.) vagy bitumenes aljzaton készülő bitumenes (hideg, forró lángolvasztásos) rögzítő ragasztású szigetelés alá alapozó, kellősítő bevonatként használható.
Tapadása beton-, vakolat és téglafelületre, fára, bitumenes lemezekre kiváló, fémekhez, műanyagokhoz közepes.
MŰSZAKI ADATOK:Iso-Primer
Külső: sötétbarna, ammóniaszagú folyadék
pH.: 9,5-11,0
Víztartalom: max. 55%
Törési idő: 5O-180 perc
Száradási idő: max. 12óra
FELHASZNALÁSI MÓD:
Az alapozót felhasználás előtt fel kell keverni. Az. esetleges bebőrösödést el kell távolítani. Gépi szórás esetén az anyagot szúrni kell. Nagy melegben, erősen porózus aljzat esetén a felületet enyhén vízzel le kell locsolni. Az. alapozó emulzió vízzel való hígítása nem szükséges, de amennyiben az aljzat minősége megkívánja max.30% vízzel lehet hígítani.
Iso-Line logoAz alapozó bevonat a megfelelően előkészített, letisztított aljzatra +5 és +40°C közötti hőmérsékleten készíthető gépi szórással vagy nyeles bitumenes kenőkefével történő felhordással. Régi, vagy egyenetlen felület esetén a kenőkefével való felhordás jobb tapadást biztosít. Az alapozót egy rétegben kell felhordani.
A bevonat egységes, egyenletes, teljes felületet fedő legyen. Az alapozó bevonat elkészítését száraz időben kell elvégezni, mert száradása előtt csapadék nem érheti (száradása után a bevonat vízálló). Az oldószerek pl.: benzin, gázolaj, stb. ugyancsak károsítják - oldják, hólyagosodást okoznak - az alapozó bevonatot. Meleg időjárás esetén az alapozó erősen ragad.
A rálépést (következő munkafázis elvégzését) megkönnyíti, ha a letisztított cipővel előzőleg talkumba vagy vízbe lépünk.
ANYAGSZÜKSÉGLET- FELÜLETTŐL FÜGGŐEN:
Bitumenes lemezen: 0,3 - 0,5 kg/m2
KISZERELÉS: 15 kg műanyag vödörben
ISO-PRIMER bitumenes kellősítő, alapozó emulzió 15 Kg vödör
anyagszükséglet: 0,3-0,5 Kg/m2 bitumenes lemezen, 0,5-0,7 Kg/m2 beton felületen
Korlátozott elérhetőség
22.900 Ft
Kosárba
További hasonló vízszigetelési termékeink
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz