Tartalomhoz ugrás

ISO-GLANC EXTRA Fényvisszaverő tetőfesték

ISO-GLANC EXTRA fényvisszaverő tetőfesték

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Kent vagy szórt tetőszigetelések, ill. homokolt bitumenes tetőszigetelések, gumilemez szigetelések, (TAURUS W) valamint azbesztcement, ill. palatetőknél, fényvisszaverő fedőréteg kialakítására használható - új tetők készítésénél és régi tetők felújításánál egyaránt.
Az ISO-GlANC EXTRA nem igényel semmiféle alapozást, természetesen a régi szennyezett tetőfelületeket kellőképpen meg kell tisztítani a fedőfesték felhordása előtt.Iso-Glanc Extra
Nem alkalmazható bitumenes -vizes, oldószeres- kellősítő alapozóval kezelt felületen.
MŰSZAKI ADATOK:
Külső: ezüst színű, sűrű,erősen tixotróp anyag
pH.: 7,0-7,5
Sűrűség: 1,00 g /cm3
Szárazanyagtartalom: 20 - 23 %
Hamutartalom: 6 - 8 %
Száradási idő: 1. fokozat max. 5 óra
2. fokozatmax: max.10 óra
FELHASZNALÁSI MÓD:
A festék vizes diszperziós, oldószert nem tartalmaz, ezért használata +5 és +35°C közötti hőmérsékleten ajánlott, gépi szórással vagy nyeles kefével. A fényvédó bevonatot legalább 2 rétegben kell készíteni, a két réteg felhordása között 24 óra technológiai szünetet kell tartani. Az elkészült bevonat száraz rétegvastagsága min. 0,3 mm kell legyen.
A fedőréteg megkötése előtt vízérzékeny, ezért a felhordást követően kb. 6 órán belül egy esetleges eső károsíthatja. Használat előtt felkeverendő! Semminemű hígítása nem szükséges és nem ajánlott! A fényvédő bevonat élettartama 3 -5 év, mely idő után a felújítás új fényvédő bevonati réteg (ek) felhordásával készíthető.
ANYAGSZÜKSÉGLET:Iso-line logo
Rétegenként 0,4 - 0,5 kg /m2
MŰSZAKI SZABALYOZÁS: A·64/2003. sz. ÉME
MUNKAVÉDELEM:
Veszélyszimbólum és jele: Xn - ártalmas
S 36-37 Megfelelő védőruházatot és védőkesztyűt viselni kell. A bőrre száradt anyagat bő mosószeres vízzel el lehet távolítani.
TÁROLÁS, FELHASZNÁLÁSI IDŐ:
A terméket a "E" "Nem tűzveszélyes" tűzveszélyességi osztályba tartozó anyagokra előírt szabályok szerint kell kezelni, szállítani és tárolni. A terméket közvetlen napsugárzás és fagy hatásától védeni kell. Az anyag FAGYVESZÉLYES! Az előírt tárolási és raktározási körülmények betartása esetén a fedőemulzió a gyártástói számított 9 hónapig használható fel.

KISZERELÉS: 15 kg műanyag vödörben
ISO-GLANC EXTRA fényvisszaverő tetőfesték 15 Kg vödör
kent vagy szórt tetőszigetelések ezüst színű fényvisszaverő fedőréteghez
anyagszükséglet: 0,4-0,5 Kg/m2 rétegenként
A termék nem elérhető.
59.500 Ft
Kosárba
További hasonló vízszigetelési termékeink
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz