Tartalomhoz ugrás

Lábazati hőszigetelő rendszer Quarctex vakolat

Rendszerek

Meton Quarctex lábazati hőszigetelő rendszer

 
A Meton Quarctex lábazati hőszigetelő rendszer is felellhető virtuális polcán online áruházunknak.
Az 1 m2 lábazati XPS hőszigetelő rendszer tartalmazza:
1m2 hőszigetelő XPS zártcellás hablemez, 6kg Texturato eps ragasztó, 1,1m2 üvegszövet háló, 0,2 L / m2 Ground Quarc alapozó, 3,5 Kg /m2 Quarctex vakolat.
Új és régi homlokzatok, lábazatok, kerítések dekoratív, időjárás álló bevonata, illetve a METON homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolata. Összetételét tekintve elmondható mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időt álló.
Ez rendelhető 80 színben, IMAGINE színkártya alapján.
 
A lábazati részeken nem alkalmazhatunk olyan hőszigetelő anyagot, ami vízfelvételre hajlamos,(homlokzati polisztirollap).
A lábazati hőszigetelő rendszer kialakításáról semmiképp ne hanyagoljuk el, mert komoly hőhidak kialakulását előzzük meg.
 
A lábazati hőszigetelő rendszer vastagsága amennyiben lehet, olyan vastag legyen, mint a homlokzati szigetelés, és 30cm-rel a járda sík fölé kell vinni.
 
A lábazati hőszigetelő rendszer fedővakolataként -gyöngyvakolat, lábazati díszvakolat - a Quarctex lábazati díszvakolatot választhatunk 80 színben. A szigetelés házunk állagát is megóvja, az utólagos hőszigetelés felrakása után, már az első fűtés számlából akár 20-30% megtakarítás.
 
Tudni kell azt, hogy minél jobb az épület falának eredeti hőszigetelése, annál kisebb megtakarítás érhető el utólagos szigeteléssel. Emiatt ekkor a megtérülési idő is arányosságban nő.
 A mai árakat szem előtt tartva, a hőszigetelő rendszerek már nemcsak, mint utólagos szigetelések, hanem új építésű házakon is indokoltak, aktuálisak. Új építésű házaknál nem jelent többletköltséget az indokolt hőszigetelés kialakítása, továbbá a megfelelő tervezéssel pénz valamint idő takarítható meg.


Az árak bruttóárak és 1 m2-re vonatkoznak
80 féle színben
5.060 Ft
Kosárba
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
Üvegszövet - Élvédő - Indítósín - Dűbel - Toldó, ék, tipli
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz