Lábazati hőszigetelő rendszer Quarctex vakolat - Hőszigetelő Áruház Webshop

Tartalomhoz ugrás

Lábazati hőszigetelő rendszer Quarctex vakolat

Rendszerek

KingStone Quarctex lábazati hőszigetelő rendszer KingStone Quarctex lábazati hőszigetelő rendszer

A KingStone Quarctex lábazati hőszigetelő rendszer is felellhető virtuális polcán online áruházunknak. 
Az 1 m2 lábazati XPS hőszigetelő rendszer tartalmazza: 
1m2 hőszigetelő XPS zártcellás hablemez, 5kg Texturato Poli-Kleber ragasztó, 1,1m2 üvegszövet háló, 0,1 L / m2 Ground FIX mélyalapozó, 3,5 Kg /m2 Quarctex vakolat. 
Új és régi homlokzatok, lábazatok, kerítések dekoratív, időjárás álló bevonata, illetve a KING STONE homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolata. Összetételét tekintve elmondható mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időt álló. 
Ez rendelhető 60 színben, IMAGINE színkártya alapján.
A lábazati részeken nem alkalmazhatunk olyan hőszigetelő anyagot, ami vízfelvételre hajlamos,(homlokzati polisztirollap). 
A lábazati hőszigetelő rendszer kialakításáról semmiképp ne hanyagoljuk el, mert komoly hőhidak kialakulását előzzük meg.
A lábazati hőszigetelő rendszer vastagsága amennyiben lehet, olyan vastag legyen, mint a homlokzati szigetelés, és 30cm-rel a járda sík fölé kell vinni.
A lábazati hőszigetelő rendszer fedővakolataként -gyöngyvakolat, lábazati díszvakolat - a Quarctex lábazati díszvakolatot választhatunk 60 színben. A szigetelés házunk állagát is megóvja, az utólagos hőszigetelés felrakása után, már az első fűtés számlából akár 20-30% megtakarítás.
Tudni kell azt, hogy minél jobb az épület falának eredeti hőszigetelése, annál kisebb megtakarítás érhető el utólagos szigeteléssel. Emiatt ekkor a megtérülési idő is arányosságban nő.
A mai árakat szem előtt tartva, a hőszigetelő rendszerek már nemcsak, mint utólagos szigetelések, hanem új építésű házakon is indokoltak, aktuálisak. Új építésű házaknál nem jelent többletköltséget az indokolt hőszigetelés kialakítása, továbbá a megfelelő tervezéssel pénz valamint idő takarítható meg. 

Választható Quarctex színek

részletes gyári leírás a vakolatról és felhasználásának módjáról az oldal alján található

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
Üvegszövet - Élvédő - Indítósín - Dűbel - Toldó, ék, tipli
Quarctex lábazati vakolat
SSL Certificate
Copyright © 2012-2020 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz