Tartalomhoz ugrás

Premio homlokzati hőszigetelő polisztirol hablemez EPS H-80

HP-EPS H-80 Premio polisztirol homlokzati hőszigetelőlap

Premio homlokzati hablemezA homlokzati hablemez anyaga regranulátumot nem tartalmazó expandált polisztirolból készül. Nagy előnye a felhasználáskor az, hogy a lapok jól vághatóak, jól csiszolhatóak.
Az anyag megfelelő pihentetés után kerül forgalomba. Nem zsugorodik össze, és külső- és belső szigeteléshez egyaránt felhasználható. Színjelölése: PIROS sáv.
Termékadatok:
·    Hővezetési tényezője: 0,036 W/(m/K)
·    A tábla mérete: 100 x 50 cm,
·    Nehezen éghető termék
·    Rendelhető egyedi vastagságban is
·    Első osztályú, prémium minőség jellemzi
·    Az árak bruttóárak és minden esetben 1 m2-re vonatkoznak
·    Jelölése: a lap színe maga az azonosító

A hablemez építésének szabályai:
A polisztiroltáblákat EPS ragasztóval kell rögzíteni, a tábla szélei mentén, illetve középen is 2-3 ponton, a felület kb. 30-40%-án. Indokolt esetben (pl. bizonytalan tapadású vakolt, festett felület, nagy épületmagasság, faanyagú alapfelület) kiegészítő dűbelezés, vagy hasonló rögzítés is szükséges, melyet a ragasztóanyag megszilárdulása után lehet/érdemes elvégezni.
A terméket maximális megbízhatóság jellemzi, könnyen használható és hosszú ideig stabil marad, nem változtatja az alakját. A termék márkája egyben garancia is a jó minőségre.
1 m2 - 300m2 felett 15% kedvezmény
Mennyiségi kedvezmény elérhető Mennyiségi kedvezmény elérhető
770 Ft
Kosárba
Discount!
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
Üvegszövet - Élvédő - Indítósín - Dűbel - Toldó, ék, tipli
Polisztirol hőszigetelést a nagy méret, de könnyű súly miatt futárszolgálattal nem tudjuk kiküldeni, kérjük rendelés leadásakor a futár kiszállítást ne válasszák!
Felületképzése : a polisztiroltáblák felületére fogas glettvassal húzott ragasztóanyagba megfelelő minőségű üvegszövet hálót kell ágyazni, majd átsimítani úgy, hogy a háló a ragasztóréteg közepére kerüljön. 
Célszerű a glettelést minél előbb elvégezni, mert a közvetlen UV sugárzás az EPS lapok anyagát, felületet károsítja.
Tárolás, raktározás : sugárzó hőtől, közvetlen napfénytől és nedvességtől védett helyen  

FIGYELEM:
Az EPS H-80 hőszigetelőlap fokozottan érzékeny a közvetlen napfényre, UV sugárzásra és a magas hőmérsékletre, ezért a táblákat sem a tárolás alatt, sem a felragasztás után nem szabad közvetlen napsugárzásnak, magas hőnek kitenni, az árnyékolás kötelező( pl. állványháló, raschelháló, használata javasolt)!
A felragasztott EPS H-80 hőszigetelő lapokra, a lehető legrövidebb időn helyezze fel a kéregerősítő üvegszövet hálót és glettelje át hálóágyazó habarccsal!
Gyártó illetve a forgalmazó a raktározás és a beépítés során a fenti okokból adódó sérülésekért és károkért, semmilyen jellegű felelősséget nem vállal!

Expandált polisztirol (EPS) hablemezekről:

A falazatok többségénél expandálással készült polisztirol szigetelést alkalmaznak.
A polisztirol hablemez kőolajból előállított, hajtógázt és speciális adalékokat tartalmazó sztirolgyöngyből készült hőszigetelő anyag.
Különböző méretekben és keménységben vásárolható. Hő és hangszigetelő képessége kiváló.
Hővezetési tényezője: ~0,036 - 0,04 W/mK.
Az EPS-t föleg homlokzati és födém (padló, lapostető) hőszigetelésre használják. Hőszigetelő képességét a belsejébe zárt levegőnek köszönheti.
Általában fehér színű 0,5m x 1 m-es táblákban kapható.
A sztirolgyöngyök a gyártás során nem tapadnak hézagmentesen össze, ezért általában olyan helyen alkalmazzák, ahol a hőszigetelés nem kap vizet, nem alakulhat ki páralecsapódás. Bomlását az UV sugárzás gyorsítja, ezért csak takart állapotban alkalmazható.
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz