Tartalomhoz ugrás

Plast Color fényes, sima vagy bőrhatású falfesték

Festékek

PLAST COLOR FALFESTÉK


A Plast Color egy műanyag alapú fényes (60 gloss) dekoratív (sima, rücskös vagy bőrhatású) kül- és beltéri falfesték. Kifejezetten ideális kórház, iskola, szórakozóhely, lépcsőház falainak a festésére. Miért? Nos, ezeken a helyeken általában nagyon fontos a nagyfokú ellenállóképesség, hiszen például egy iskolában szinte minden naposak a felfirkálások stb.
Nem mellesleg jó a tisztíthatósága is, hiszen a felületét könnyedén lehet lemosni, amely megint csak egy jó előny, ha a fentebb említett helyek bármelyikére gondolunk.
Társas házak gondnokai például biztosan örülnének az ilyen festékkel festett felületeknek. A száradására sem kell azonban olyan sok időt várnunk, hiszen ez mintegy 4-6 óra alatt meg is történik. Továbbá a felhordást végezhetjük ecsettel és hengerrel egyaránt. Szórópisztolyos felhordásra már nem annyira ideális, ezért is ez előbbi két említett felhordási módot javasoljuk. Egy másik előnye ugyanakkor, hogy hígítható vízzel is. A széles körű felhasználhatósága, illetve praktikussága miatt meglehetősen népszerű a vásárlók körében.
Kiadósság: 15 liter ~ 30 m2

Kiszerelés

Hígítható

Kiadósság

Felhordás módja

Száradás

4 - 15 Liter

Vízzel

2 - 6 m2 / Liter

Ecsettel / hengerrel

4 -6 óra                              

Casati logó
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz