Hőszigetelő rendszer Terra kapart vakolattal - Hőszigetelő Áruház Webshop

Tartalomhoz ugrás

Hőszigetelő rendszer Terra kapart vakolattal

Rendszerek

KingStone TERRA hőszigetelő rendszer 1,5 mm kapartKingStone TERRA hőszigetelő rendszer 1,5 mm kapart


 
A hőszigetelés igen lényeges feladat, főleg a tető valamint a válaszfal kivitelezése. A hőszigetelés sokféle anyagokból kivitelezhető. Webáruházunkban a könnyű hőszigetelés és az utólagos hőszigeteléssé a főszerep.
 
Az általunk forgalmazott Kingstone homlokzati hőszigetelés előnye, hogy a különböző anyagai egymást erősítve kapcsolódnak egymáshoz, ezzel emelve az egész homlokzati szigetelés utólagos hőszigetelés minőségét.
 
A KingStone TERRA hőszigetelő rendszer 1,5 mm kapart megrendelhető tőlünk.
A homlokzati Terra hőszigetelő rendszer tartalmazza a következőket: 1 m2 hőszigetelő EPS-H80 hablemez 6kg Terra Poli-Kleber polisztirol ragasztó, 1,1 m2 üvegszövet háló 145g, 0,25 Kg / m2 Ground TT vakolat alapozó, 2,5 Kg /m2 TERRA kapart vakolat.

 
Több színcsoport közt lehet válogatni, így biztos, hogy meg fogja találni az megfelelőt. Előfordulhat, hogy a szigetelés, hőszigetelés elválik a falazattól, ez leginkább a rossz minőségű ragasztó, vagy a nem megfelelő üvegszövet miatt történhet meg. A megszokott komfortérzet megtartása végett fontos szempont, hogy évszaktól, időjárástól függetlenül, lakásának belső terei az ideális hőmérsékletet valamint hőérzetet nyújtsák az ön számára.
 
A szükséges hőszigetelő rendszer nélkül, télen a nagy hideg és a fagy, míg nyáron a véget nem érő napsütés, és az évről évre megdőlő hőmérsékleti rekordok jelentik a legnagyobb kihívást. A jól megvalósított hőszigetelésnek köszönhetően télen meleg, nyáron pedig kellemesen hűvös lesz a lakása.
 
Webáruházunkban elérhető áron kínáljuk a homlokzat hőszigeteléshez, utólagos hőszigeteléshez és a szigetelő rendszerhez szükséges termékeket.
Az árak bruttóárak és 1 m2-re vonatkoznak
1 m2
1.835 Ft
Kosárba
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
Üvegszövet - Élvédő - Indítósín - Dűbel - Toldó, ék, tipli

KingStone Imagine Beige színek

KingStone Imagine Black & grey színek

KingStone Imagine Blue & Purple színek

KingStone Imagine Brown színek

KingStone Imagine Green színek

KingStone Imagine Natural színek

KingStone Imagine Orange & Red színek

KingStone Imagine Terracotta színek

KingStone Imagine Vanilla színek

KingStone Imagine Yellow színek

SSL Certificate
Copyright © 2012-2020 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz