Tartalomhoz ugrás

Premium MK18 polisztirol ragasztó

Építőipar > Premio

HŐPLUSZ Standard polisztirol ragasztóHŐPLUSZ  Prémium polisztirol ragasztóHŐPLUSZ Standard és Prémium polisztirol ragasztó

A Hőplusz Standard és Prémium polisztirol ragasztók az Eps homlokzati hőszigetelő rendszerek ragasztására és üvegszövet háló vékony ágyazására szolgáló termékek. 

A Hőplusz Standard polisztirol ragasztó nagyobb szemcséi miatt, inkább ragasztáshoz ajánlott, azonban vékony ágyazásra is alkalmas. 

A hőszigetelőlap ragasztó és háló ágyazó habarcs zsákos kiszerelésben kapható, egy zsák 25 kg-os kiszerelésű. A termék megvásárlás után, felhasználásra kész. Por állagú, műgyanta adalékos ragasztó tapasz, mely a legjobb minőséget képviseli. 

A minőség megtartása érdekében alkalmazása csak +5C° felett, felmelegedéstől és erős huzattól védetten javasolt. 

A ragasztó paszta és habarcs állagát vízzel való elegyítés útján érhetjük el. A vízadagolás általában 6,2-6,8 liter zsákonként. Célszerű mindig a felhasználni kívánt mennyiséget kikeverni. 

A keverés után azonnal használható. Az anyagszükséglet felülettől függ, hozzávetőleg 2,5-4 kg anyag szükséges egy négyzetméter hőszigetelőlap ragasztásához. A hálóbeágyazáshoz felhasznált anyag mennyisége 2,5-3,5 kg négyzetméterenként. A minimum rendelhető mennyiség egy zsák. 

Polisztirol ragasztó 25 kg
2.300 Ft
Kosárba
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz