Tartalomhoz ugrás

MK18 Prémium kőzetgyapot ragasztó

Építőipar > Premio

HŐPLUSZ RENDSZER homlokzati kőzetgyapot ragasztóHŐPLUSZ RENDSZER homlokzati kőzetgyapot ragasztó

HŐPLUSZ MK18 Prémium kőzetgyapot ragasztó, egy kőzetgyapot lemez ragasztó és háló ágyazó habarcs, mely zsákos kiszerelésben vásárolható meg. Egy zsák tartalma 25 kg. Magas páraáteresztő képessége miatt, előszeretettel használják a homlokzati kőzetgyapot rendszerek szigetelő lapjainak ragasztására és üvegszövet-háló ágyazására egyaránt. 
A páraáteresztő képességének köszönhetően alkalmas a párás környezetben történő alkalmazásra, kivédhető a falak penészesedése, nedvesedése. Praktikus, hiszen a ragasztót és habarcsot egyben vásárolhatja meg. 
Az alapanyag felhasználása a bekeverést követő 20 percben kezdődhet el. 
A megfelelő minőség érdekében azt javasoljuk, hogy +5 – +25C° hőmérséklet között használják. Ez optimális mind a felhasználás, mind a száradás szempontjából. Az alkalmazás csak erős huzattól és felmelegedéstől védetten történhet, ez az egész munkafolyamatra érvényes. Száradás után kiváló minőségű, tartós ragasztást biztosít. A felület tulajdonságaitól függően, ragasztáshoz 4-5 kg anyagra lesz szükség négyzetméterenként. A hálóbeágyazás anyagszükséglete 3-4 kg négyzetméterenként. A minimum rendelhető mennyiség egy zsák.

Kőzetgyapot ragasztó 25 kg
2.950 Ft
Kosárba
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz