Tartalomhoz ugrás

Hideg kátyúzó keverék 25kg

KEMIKÁL > Szakipari felületkiegyenlítő- és javítóanyagok
Recomplex hideg kátyúzó keverék 25kg

Leírás:
A könnyű felhasználhatósága kiválóan alkalmassá teszi utólagos,  aszfaltbontásos munkákat követő felület helyreállítására, valamint  lakossági felhasználásra is (járdák, garázsok, melléképületek, istállók  burkolására), akár saját kezűleg is.
  • Téli időszakban is melegítés nélkül, könnyen felhasználható
  • A  kátyúba történő bedolgozás után rövid időn belül forgalommal terhelhető, rugalmas, utántömörödő felületet ad
  • A bitumenes kötőanyag közel 100%-os tapadása, valamint a szemcseszerkezet optimális eloszlása sima, tartós bevonatot képez
  • Utántömörödő képességének köszönhetően a stabilizálódási folyamat a  forgalom hatására folytatódik, minél erősebb forgalom hatásnak vetjük  alá, annál jobb lesz az eredmény
  • Termékünk kiváló minőségét az évente értékesített kb. 10.000 tonna hidegaszfalt felhasználása is igazolja
  • A tapasztalatok azt mutatják, hogy még tartós kamion terhelés  hatására sem fordul ki a kátyúból a töltőanyag, nincs szükség további  javításra, fenntartásra az adott helyen

A Recomplex kátyúzó keveréknek más hideg kátyúzó keverékekkel szemben nagy előnye, hogy a kötési reakció csak a bedolgozás folyamán keletkezett mechanikai igénybevétel, (pl. döngölés, vibrálás) hatására indul be. Ezen speciális összetételnek köszönhetően a felhasználásig akár ömlesztett formában, szabad térben is tárolható. Mivel a levegő oxigénjének hatására sem károsodik, nem köt meg, így nem szükséges zsákos, légmentes zárás. Könnyen tárolható, saját készletéből gazdálkodhat akár hónapokon keresztül.
A kátyúzó keverék kötőanyagának, a keverékben alkalmazott bitumennek -18°C-os töréspontja biztosítja, hogy még igen szélsőséges időjárási viszonyok esetén sem következik be a kátyúzott felületen törés, repedés, felfagyás.
Hideg kátyúzó keverék 25kg
Kátyúzásra, útjavításra, járdák, garázsok, melléképületek, istállók stb. burkolására
8.500 Ft
Kosárba

Használati útmutató:
A kátyúból miden mozgó részt, szennyeződést gondosan ki kell takarítani seprűvel vagy sűrített levegővel. A kátyúzó keverék melegítés nélkül felhasználható, téli időszakban is.

A keveréket max. 5-6 cm-es rétegben kell teríteni, majd kézi döngölővel, lap vibrátorral vagy vibrohengerrel tömöríteni. Mélyebb kátyú esetén több réteget kell alkalmazni.

A kötési reakció a bedolgozás folyamán keletkezett mechanikai igénybevétel hatására indul be, így az egyes rétegek felhordása és tömörítése között célszerű 7-10 percet várni. Bedolgozás után forgalommal azonnal terhelhető.

Utántömörödő képességének köszönhetően, a kátyú elkészülte után a stabilizálódási folyamat a forgalom hatására tovább folytatódik, és a bitumenes szerkezeti réteg az idő múlásával még inkább stabilizálódik.
A kátyúzást megfelelő időjárási körülmények között, -5 C° felett, száraz időben kell elvégezni.

Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz