Tartalomhoz ugrás

Grafitos homlokzati hőszigetelő polisztirol szigetelés EPS H-80

METON grafitos polisztirol homlokzati hőszigetelő hablemez

 
A hőszigetelés anyaga nem más, mint grafitos expandált polisztirol, ami 20%-al alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér változat. Ezért népszerűbb is a vásárlók körében. Érdemes tudni azt, hogy a hagyományos EPS szigetelő anyagnál kedvezőbb hőszigetelési tulajdonsága van, emiatt azonos szigetelési érték érhető el kisebb vastagságú elem esetében is.
 
A termékre vonatkozó adatok:
 
·    Táblaméret: 100 x 50 cm  
 
·    Hővezetési tényező: 0,031 W/(m/K)
 
·    Az árak bruttóárak, valamint 1 m2-re vonatkoznak!
 
·    Jelölése: a lap színe egyben az azonosító is.
 
A hablemez építésének szabályai:
 
A polisztiroltáblákat EPS ragasztóval - a tábla szélei mentén, illetve középen is 2-3 ponton, a felület kb. 30-40%-an - kell a felületre rögzíteni. Ehhez szükséges ragasztóanyagot webáruházunkban talál. Érdemes azt is tudni, hogy indokolt esetben (pl. bizonytalan tapadású vakolt, festett felület, nagy épületmagasság, faanyagú alapfelület) kiegészítő dűbelezés, rögzítés szükséges, melyet a ragasztóanyag megszilárdulása után lehet elvégezni. A grafitos expandált polisztirol hőszigeteléssel kapcsolatos kérdéseit munkatársainknak intézheti telefonos vagy e-mailes elérhetőségünkön keresztül.

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
Üvegszövet - Élvédő - Indítósín - Dűbel - Toldó, ék, tipli
Polisztirol hőszigetelést a nagy méret, de könnyű súly miatt futárszolgálattal nem tudjuk kiküldeni, kérjük rendelés leadásakor a futár kiszállítást ne válasszák!
Felületképzése : a polisztiroltáblák felületére fogas glettvassal húzott ragasztóanyagba megfelelő minőségű üvegszövet hálót kell ágyazni, majd átsimítani úgy, hogy a háló a ragasztóréteg közepére kerüljön. 
Célszerű a glettelést minél előbb elvégezni, mert a közvetlen UV sugárzás az EPS lapok anyagát, felületet károsítja.

Tárolás, raktározás : sugárzó hőtől, közvetlen napfénytől és nedvességtől védett helyen  

FIGYELEM:
Az EPS H-80 hőszigetelőlap fokozottan érzékeny a közvetlen napfényre, UV sugárzásra és a magas hőmérsékletre, ezért a táblákat sem a tárolás alatt, sem a felragasztás után nem szabad közvetlen napsugárzásnak, magas hőnek kitenni, az árnyékolás kötelező( pl. állványháló, raschelháló, használata javasolt)!
A felragasztott EPS H-80 hőszigetelő lapokra, a lehető legrövidebb időn helyezze fel a kéregerősítő üvegszövet hálót és glettelje át hálóágyazó habarccsal!
Gyártó illetve a forgalmazó a raktározás és a beépítés során a fenti okokból adódó sérülésekért és károkért, semmilyen jellegű felelősséget nem vállal!

Grafitos EPS polisztirol hablemezekről:

Az EPS egyik új formációja a grafitos EPS.
Itt az alapanyagul szolgáló sztirolgyöngyökhöz grafitlemezkéket kevernek.
A grafit visszaveri a hőt, és így jelentősen javítja a hőszigetelő képességet. Hővezetési tényezője kb. 20 %-kal kedvezőbb, mint a hagyományos EPS lemezé,
azaz: 0,031 W/mK.
Páradiffúziós és egyéb fizikai tulajdonságai viszont megegyeznek a hagyományos EPS lemezével, vagyis közepes mértékű páraáteresztés jellemzi. 
Csak takart állapotban alkalmazható. Ezüstszürke színű 0,5 m x 1m táblákban kapható.
Reflexion fényvisszaverő technológiai bevonat 10 Liter
grafitos polisztirol lapokra
10.650 Ft
Kosárba
Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz