KingStone beltéri hőszigetelő polisztirol hablemez EPS-30 - Hőszigetelő Áruház Webshop

Tartalomhoz ugrás

KingStone beltéri hőszigetelő polisztirol hablemez EPS-30

Szigetelés
KingStone EPS H-30 polisztirol beltéri hőszigetelőlap
KingStone EPS H-30 polisztirol beltéri hőszigetelőlap 

Beltéri hőszigetelő polisztirol hablemezek terén az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb termék a KingStone EPS H-30 polisztirol beltéri hőszigetelőlap, ami webáruházunkban is megtalálható. Lerendelhető 2cm-től - 15cm-ig. 
Kiváló minőség jellemzi, első osztályú termék.
Termékre vonatkozó adatok:
·     MSZ 14800-6:1980
·     Hővezetési tényezője: 0,039 W/(m/K)
·     Tűzveszélyességi osztályzata: nehezen éghető
·     Táblaméret: 100 x 50 cm
·     Az anyag megfelelő pihentetés után kerül forgalomba, ennek köszönhetően nincs utólagos zsugorodása. Nagyon sok helyen lehet felhasználni, mivel kiváló hő- és hangszigetelő anyag. A leggyakoribb alkalmazási területek az alábbiak: beton aljzatok, padlók, valamint födémek. Gyakran használják tetőtéri lakások szigetelésére. Erről bővebben lejjebb görgetve olvashat.
·     Színjelölése: KÉK sáv.

A termékkel vagy általában a hablemezekkel kapcsolatosan felmerülő kérdéseire munkatársaink is szívesen válaszolnak, forduljon hozzánk bizalommal. 
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK
Üvegszövet - Élvédő - Indítósín - Dűbel - Toldó, ék, tipli
Polisztirol hőszigetelést a nagy méret, de könnyű súly miatt futárszolgálattal nem tudjuk kiküldeni, kérjük rendelés leadásakor a futár kiszállítást ne válasszák!


Tetőtér-beépítés és tetőszigetelés

A tetőtéri lakásoknak kényelmeseknek kell lenniük.  Az egyik legfontosabb előfeltétele a kényelemnek, hogy a tetőtérben kialakítandó helyiségeket megfelelően hőszigeteljük.
Az építési szerkezeti elemek rétegeinek rossz építésfizikai sorrendje nagy károkat okozhat, amely orvoslása igen költséges mulatság. Ezért a hőszigetelt tetőtér első követelménye, hogy a tető belsőoldalán szükség van egy egészen sűrű gőz- és légzáróra. Tetőtér beépítésnél a szigetelést tekintve alapvetően három lehetőségünk van:
1. a szarufák között
2. a szarufákon
3. a szarufák alatt
Amennyiben a szarufák mélysége nem elég ahhoz, hogy a szükséges szigetelőréteg vastagságát felvegye, anélkül, hogy a helyiség hátsó levegőztetőit akadályoztatná, akkor mind a szarufák között, mind pedig a szarufák alatt elvégezhetjük a szigetelést.

SSL Certificate
Copyright © 2012-2020 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz