Tartalomhoz ugrás

A polisztirol szerepe az otthoni dekorációt tekintve

Szigetelőanyag Webáruház — Üdvözöljük áruházunkban
Természetesen csakis akkor nevezhető otthonnak a lakás, ha az egy olyan stílust képvisel, ami tetszik a lakóknak, ami miatt szívesen töltik a pihenést a négy fal között. A dekoráció tehát fontos szereppel bír, és egyre több olyan megoldás lát napvilágot, ami nem csak esztétikus, de roppant olcsó és megbízható is.
WallArt 3D dekorációs falpanelPéldául a belső terek dekorálásakor, az apróbb hibák eltakarásakor gyakran polisztirol termékek mellett döntenek a lakók. Azonban a ház szépítése nem csak díszlécekkel, mennyezetburkolókkal és rozettákkal garantálható.
Napjainkban egyre elterjedtebbé válik a a beltéri falak kőhatású anyagokkal való burkolása. A profi munkának köszönhetően csak nehezen lehet megkérdőjelezni az adott végeredmény hitelességét.
Ez mindenképp szép, tartós és teljes mértékben feldobja a lakás hangulatát, és egyben rusztikus, ám modern látványt kölcsönöz annak. Itt említést érdemelnek a valódi kőburkolatok, illetve a műanyag kőutánzatok, és manapság már nem lehet kifelejteni a polisztirolt sem, amivel egyes áhított kőhatások egyszerűen elérhetőek.
Fontos megjegyezni, hogy a polisztirol kőhatású dekorlapok egyik óriási előnye, hogy felrakásuk nem igényel különösebb szaktudást, illetve speciális eszközöket, egyszerűen és könnyen dekorálhatunk vele, és valósághű kőburkolatot eredményez.
A dekorlapok súlyukból és méretükből adódóan könnyen és tisztán felragaszthatók, és összeilleszthetők, nem kell fugázni.
Mindemellett a lapok tetszés szerint festhetőek bármilyen oldószermentes festékkel, illetve ha megunjuk, igény szerint lecserélhetjük, vagy eltávolíthatjuk. Ideális ez a módszer kisebb és nagyobb falfelületek kreatív díszítésére és felújítására, illetve falfelületek kiemelésére.
Abszolút nem meglepő, hogy a helyhiánnyal rengeteg ember küszködik.
Ezt a helyzetet még az is nehezíti, hogy nem egyszerű olyan módszert találni, amely egyben tárolásra és díszítésre is alkalmas. Ebben segíthet két igen ötletes termék, melyek nemcsak a szoba díszei lehetnek, hanem aktív alkotórészei is.
A három része fali polcok esetében a négyszög alakú szett attraktív és modern, sokrétű felhelyezési lehetőséget nyújt. Egyik fő pozitívuma, hogy tetszőlegesen alakítható különböző kreatív technikákkal.
A felhelyezés sen nehéz, ugyanis a falra helyezendő felét be kell kenni ragasztóval, majd a falhoz illesztve erősen oda kell nyomni. A száradási idő mindössze 48 óra, a polcok teherbírása nagyjából 5 kg elemenként.



Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz