Tartalomhoz ugrás

A roppant kreatív 3D faldekorációk

Szigetelőanyag Webáruház — Üdvözöljük áruházunkban
Aki egy kicsit is otthonosan mozog az otthoni dekorációs elemek világában, az tudja, hogy napjainkban egyre elterjedtebbé váltak a speciális falmatricák. Ezen temérdek méretben és mintázatban beszerezhetőek, aminek hála mindenki rátalálhat a tökéletes modellre, és  viszonylag kevés fantáziával valóban egyedi a hatás érhető el velük.
3D falpanelSokan azért is választják ezeket, mert érhető okok miatt nem mindenkinek telik művészek által készített drága festményekre vagy egyéb faldíszre.
Ha valaki elég fogékony a formák iránt, és még az ecset és a festék sem idegen tőle, akkor akár megfelelő alakra vágott MDF lapok felhasználásával is képes érdekes, mondhatni pop-art hatású faliképeket alkotni.
Hazánkban igen elterjedtek a 3D falpanelek és a domború mintázatú falrészek. Egyre többen tűnődnek azon, hogy vajon miként lehetne egy igen nagy falfelületet kreatívabbá, egyedibbé és egyben dekoratívabbá tenni.
Nos, erre tökéletes megoldást jelentenek a 3D-s falpanelek. Ezek mintázattól függően lehetnek akár 50 cm nagyságú rost alapú lapok, de nyugodtan beszerezhetőek a 12,5 cm-es típusok is.
Nem vitás, ezek kiválóan alkalmasak falrészek dekoratív burkolataként. Színben bármilyen falfestékkel átfesthetők, és a mintázatok 20 fajta változatából lehet választani a dekorációs célra készült lapokból.
Léteznek fából készült változataik is, amelyek gyalult, vagy hasított felületűek, és szintben tagolt tölgy és diófa darabokból állnak össze. Felragasztásuk könnyű, és a hatásuk nagyon dekoratív még viszonylag kis falfelületen alkalmazva is.
Kétség sem fér hozzá, hogy igazán dekoratív megoldásokat lehet elérni ezáltal, és aki csak a fantáziájára alapoz, az biztosan sikert arat.
Akinek a minőség is fontos, az természetesen felkeres olyan szakavatott shopokat, ahol a legprofibb darabok szerezhetőek be. Hazánkban temérdek ilyen van, ezért érdemes megtalálni a minden téren professzionális áruházakat.



Copyright © 2012-2023 Minden jog fenntartva Plus-Energia Systems Kft.
Vissza a tartalomhoz